seminarplassen.com- et nettsted for kunstnere tilknyttet Seminarplassen i Klæbu, Sør-Trøndelag
 
 
 t
tSTARTSIDEN
               
 
 
Anne Bårdsgård
 
 
 
 
Du er her: Startsiden > Nyhetsarkiv > Sak 65   Forrige sak <        > Neste sak  
 
     
 


NYHETSARKIV:
[11. januar 2018]


 

Timeblomster
Kristin Opem stiller ut i TSSK 11. januar - 4. februar
timeblomster
Foto Grethe B Fredriksen

Kunsthåndverkeren Kristin Opem stiller ut sine keramiske arbeider i utstillingen «Timeblomster». Opem har i en årrekke arbeidet med leire og dreieskiven som utgangspunkt for å skape individuelle krukker i steingods. Trøndelag senter for samtidskunst er stolte av å kunne presentere Opem med hennes første separatutstilling i Trondheim.

Kristin Opem beskriver prosessen fra idé til ferdig uttrykk som transcenderende – krukken blir et vesen med integritet og egenart. Vesentlig i arbeidsprosessen er forholdet til tid: Den myke leiren krever full tilstedeværelse, og tid som objektivt fenomen opphører å eksistere. Når prosessen er vellykket, står den ferdige gjenstanden til slutt med sin egen form for tilstedeværelse. Velkommen til vernissage torsdag 11. januar kl. 19:00!

Kristin Opem (f. 1963) bor og arbeider i Klæbu. Hun har sin utdannelse fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo og Icelandic College of Art and Crafts. Opem har vært representert både nasjonalt og internasjonalt. Utstillingen støttes av Statens utstillingsstipend.


 

 

 


 
   
 
     
  Redaktører: Elisabeth Engen, e-post: eengen_7@hotmail.com og Grethe Britt Fredriksen, e-post: grethebritt@yahoo.no